Jeg ble forbanna!

Ordføreren ble overrasket. Det sto det i alle fall i lokalavisa denne uka.

Stangeavisa 18.02.21.

Jeg derimot: jeg ble forbanna! Det førte til følgende innlegg:

Har dere gått fullstendig fra vettet?

 

Innlegget er mailet til fylkeskommune og kommune og delt på facebooksidene til fylkeskommunen og to lokalaviser. Det er også delt på diverse private facebooksider samt av lokale politikere og til fylkespolitikere. Det vil jo vise seg om det resulterer i noe som helst. Men til alle dere som deler: dere bidrar til oppmerksomhet rundt saken, og det tyder på at det trengs!

Fylkesvegen “vår” er ikke prioritert av fylket og i kommunen er den prioritert nederst! Og da prioritert kun for planlegging. Denne planlegginga startet for over 60 år siden… Vi er vel kjent for å være trege her i innlandet, men kunne det ikke vært artig å overraske med litt handling for eksempel? Utfordringen er herved overbrakt til både kommunepolitikere og fylkespolitikere! Jeg kan love å skrive et overrasket innlegg om så skulle skje!

I dag kan jeg melde om at jeg nok er hakket mer harmonisk enn tilfellet var på tirsdag. Og det er bra, for det er visst ikke sunt å være fly forbanna over lengre tid. I alle fall ikke i min alder!

Jeg tenker at det er bra ordføreren er mer harmonisk i sine reaksjoner. Det hadde vært gøy med en fly forbanna ordfører i mediene, men antakelig ikke så politisk korrekt.

Lag dere en fortsatt harmonisk søndag!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg