Vi krangler om julevasken.

Deler dette innlegget fra denne dagen i fjor. Katta er fremdeles i hus, eneste forskjellen fra i fjor er at han er relativt mye større og at julevasken ikke engang er påtenkt enda…Så dermed hersker harmoni og fred og fordragelighet. I alle fall vedrørende julevask. I for derimot:

Her i huset er vi helt tydelig ikke helt på linje når det gjelder vurdering av når det bør og skal vaskes. I alle fall ikke julevask.

Jeg hadde egentlig bestemt, uten demokratisk medvirkning av noen andre, at julevask var overflødig. Småbrukeren hadde ingen innsigelser så vidt meg bekjent. Såre fornøyd med beslutningen begge to og helt inneforstått at vi begge prioriterer andre ting.

Så da tok jeg støvsugeren en lett runde, rett og slett for at husets levende mopp hadde dratt fram uidentifiserbart materiale fra husets mørke kroker i hele høst.

Så skulle jeg bare ta en dusj etter anstrengelsen. Moppen, les katta, syns tydeligvis julevask er viktig og at min variant var noe mangelfull og tok saken i egne hender – øhhh, poter!

Ca 7 minutter etter støvsugerstuntet så stuegolvet slik ut:

Hovedmistenkt, og direkte dømt uten rettergang ses litt til venste på bildet. Planta var i utgangspunktet ikke så pen, men overraskende nok, og selvfølgelig, hadde den da i alle fall vann i potta si. På bildet sees vann, jord, planterester og potteskår i god miks. Siden den mistenkte sørget for å lage møkkpotespor over hele stua, inkludert under sofa, stuebord og på veggen bak gardina, så ble en relativt omfattende vask også nødvendig.

Da den lille firbente tydeligvis er så opptatt av at julevasken SKAL tas, fikk han seg en tur under springen sjøl også. Så da kan det meldes om at julevask er tatt av både stuegolv, kattepoter og deler av vegg. OG jeg har støvsugd bestikkskuffen! Nå får det pokker meg holde! Katta kan mene hva den vil, heretter inndras oppholdstillatelsen hvis han insisterer på mer grønnsåpe!

Nyvasket pote til jul…

8 kommentarer
  1. He he har du sånn hjelpsom pote i hus også? Her fikk jeg rikelig med hjelp når juletreet skulle pyntes, håper det beholder noen av kulene til romjula starter i det minste.

   1. Ja, denne poteeieren er i akkurat rette alderen. Tror det blir å henge juletreet i taket i år😉

  2. Her i huset er også julevasken rimelig avslappet. Tar det heller til våren, eller sånn cirka i alle fall 🙂
   Men jeg har to firbente, som helt fint kan sette grå hår i hodet på matmor. Så i år vurderes det om vi overhodet orker å ha juletre? Jeg har lyst på juletre, men jeg vet ikke om jeg orker oppdragelsesbiten da ene katten er 7 måneder gammel og rimelig rundt over absolutt alt 😉 Får tenke på det et par dager til 🙂
   Kos deg i førjulstiden ♥ Klem

   1. Julevasken her i år blir om mulig enda enklere enn i fjor… Vi får se hva pelsklumpen bidrar med. Han er et år eldre, men fortsatt relativt dårlig kombinasjon med pynt generelt…

  3. Hehe….godt jeg ikke har katt da skjønner jeg 😄
   Men har hatt det før, så jeg vet hvordan det kan gå 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg