På menyen.

Dagens lunsj ble både tilberedt og inntatt på og ved bål. Etter en passe kort og passe lett trugetur. Sola kom og la en liten demper på den sure vinden. På vei mot målet hørte jeg både hakkespett og orrhane. Så bråkete som trugene er på skareføret så var storfuglen bokstavelig talt fløyet da jeg kom nærmere. Men hakkespetten drev på.

Selv om dette ikke er noen matblogg, så spiser jeg jo stadig mat. Rett som det er. Og så ofte jeg får det til så spises den ved et bål. Matpakke er godt. Men det blir spesielt godt dersom noe tilberedes på bålet. I vinter har jeg hatt en favoritt. En lettvint og rask en som er lett å bære med seg, enkel å tilberede og lett å spise med votter på!

Medium-well done i ene enden. Perfekt i andre.

Dobbeltekker med brie varmet i folie på bålet! Nam! Med kaffe og/eller kakao, i dag begge deler faktisk, så blir det et herremåltid med ryggen mot en furulegg. Tidligere har arme riddere, søsterens kyllinggryteoppskrift og egen spesialpyttipanne vært favoritter. Men skal det være så lettvint som mulig og minst mulig styr både ved tilberedning og fortæring så er briedobbeldekkeren genial.

Plutselig blir det her en matblogg en dag senere også. Med noe annet turmat på menyen da, kanskje.

Dagens lusnjrestaurant.
Ingen å se.
Tilberedning.
6 kommentarer
      1. Ja, det hadde vært stas. Nå som avleggeren har flyttet fra Grønland til Tokyo for en periode, så kanskje jeg må dra til hovedstaden å sludre litt med Frodith i stedet, gitt 😉

    1. Her er planen å ut på tur med både appelsin og kvikklunsj i sekken i dag. Man må nyte påskesola så lenge den varer. God Påske Heidi!

      1. Ja her ble det både skogstur og kaffe og kake ved bålet i solveggen:-) Godt med påskevær, selv om sur vindt jagde meg inn igjen ei stund nå. God påske!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg