Intervalluteligging.

Ja, herved innføres enda et nytt begrep. Bloggverdenens privilegie. Å innføre ord og formuleringer som muligens ikke er så grammatisk korrekt. Intervalluteligging. Må da passe ufattelig bra i forbindelse med undertegnedes andre utenatt i Friluftslivets uke.

Det er fint med tradisjoner. 10.september 2016 startet en ny. Og 10.september 2020 følges den opp. Samme sted, samme dato og samme strålende selskap. Teltet er derimot byttet ut med hengekøye. Trendy ska’re værra.

Muligens. En smule langt intervall, jeg er veldig klar over det. Og det er nok spesielt her det er potensiale for forbedringer. Men tradisjon er tradisjon.

Med pågangsmot, rikelig med god mat og godt drikke og relativt fornøyd med selskapet går vi akkurat nå i gang med andre runde. Undertegnede er meget fornøyd med selskapet, altså. Begrepet relativt er enten kun ironisk, eventuelt for å ta høyde for at det er minst to meninger om saken. Uteliggernatt nr 2. Forhåpentligvis i en rekke. Og etterhvert med noe kortere intervaller får vi tro.

Intervalluteligging. 

4 år etter. 

 

Camp intervall.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg