En midtsommernattsdrøm.

Ikke helt da. Et par dager over midtsommer. Men i alle fall en skikkelig sommerfest. En sommernattsdrøm.

Det kan vel ikke passe bedre for en slik som meg enn at årets sommerfest i kollegiet ble innledet med et felles bad ved barndommens ferieparadis.  Lyn, torden og regnskur var litt kjappere enn oss og rakk akkurat å gjøre seg ferdig og dra videre før vi ankom åstedet.

Utstyrt med både rednigsvest type nittenpilogbue, samt snorkel og andre nødvendigheter var det klart for fellesbading i tjernet. Vel. Felles og felles; vi var hele to stykk som badet. To av ni som befant seg på åstedet. Det kan de angre på, de sju. Jeg syns det var over gjennomsnittet stas å svømme under regnbuen. I alle fall akkurat i går! Badetemperaturen begynner også å vitne om sommer. Vi to var skjønt enige om at den måtte ligge på rundt 20 grader nå.

Med reker, spekemat og alskens mer eller mindre godt i glasset ble resten av kvelden også ganske magisk. Det florerte faktisk med en del mindre godt i glasset, tenker jeg. En del greier som kom på bordet ble forvekslet, av det uopplyste meg, med både maling og wc-rens. Men stemningen var god og alle fikk det de ville ha, tror jeg.

Tusen takk til «sykkelpatruljen», altså festkomiteen, for planlegging og pynting og ikke minst til vertinnen som stilte med hus og hjem og ikke minst hage som egnet seg perfekt til sommerfestpynting. Da bålet ble tent utpå kvelden ble det hele mer eller mindre perfekt. Som en midtsommernattsdrøm med alle ingredienser som skulle til, inkludert godt selskap. Takk for kvelden!

 

 

4 kommentarer
   1. Ja, nå kjennes det “svømmevarmt” ut i vannet der jeg bader i alle fall🙂Lag deg fine sommerdager👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg