Blomst eller bæsj?

De siste dagene har ting gått på skinner. Og skinnene har gått rett vest!

Bilen, som akkurat har vært på verksted til den nette pris av 31 høvdinger, og fortsatt hadde en merkelig lyd etterpå, uvisst av hvilken grunn og ikke noe å bry seg om ifølge mekanikerne, fikk brått en lyd til. Tafftafftafftaff i svingene…ikke normalt!

Laptopen, som jeg skriver på akkurat nå, veksler mellom å oppdatere seg i tide og utide og å ikke ville skru seg på i det hele tatt. Eventuelt påstå at brukeren min er deaktivert. Stabile greier.

Så kom den ultimate moroa. En tur i kjelleren her om dagen avduket vann. Vi hadde plutselig et basseng vi ikke visste noe om. Ingen husket å ha bestilt det og i tillegg befant det seg på en mildt sagt kronglete plass. Under varmtvannsberederen. Den neste turen i kjelleren, jo da var bassenget borte… Noe mystisk foregikk. Dagens utforsking via avløpsåpner, varmtvann samt en småbruker i kjelleren og en friluftsheidi ved krana med kommunikasjon via et ustabilt mobilnett gjorde at bassenget gjenoppsto. Og vannet? Det kom ut gjennom et høl i veggen. Stas. Bæsj, som han sa 4-åringen som var forbanna.

Dermed er oppvaskmaskin, dusj, vaskemaskin, håndvask og kjøkkenvask midlertidig stengt. På ubestemt tid. Alt av vann vi slipper ut, det vil si ned gjennom avløpet, kommer nemlig ut igjen i bassenget under varmtvannsberederen.

Det eneste vi kan gjøre er å gå på do. Den har eget avløp.

Så bæsj er innafor.

Jeg velger imidlertid å legge ved bilde av blomst. Ikke bæsj.

 

6 kommentarer
   1. Ja her ble det mye syt og klag! Gammal bil, gammal pc og gammalt småbruk… Men blomstene er nyplukket og ferske👍

  1. Ja de uforutsette sakene dukker sjelden opp av leine har jeg erfaring med… men det løser seg som regel, til neste uforutsette bølge kommer valsende. Jeg hadde vannlekkasje i taket i vaskekjelleren i påsken. Det tok det også en stund å lokalisere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg