Er det enkle det beste?

Jeg er fryktelig glad i mat. Jeg liker god mat og godt drikke. Og det aller viktigste er gode råvarer. Da kan det meste gjøres veldig enkelt. Og det blir allikevel både kjempegodt og mange ganger kjennes det faktisk ganske eksklusivt også.

Turmat er etter min mening ment å være enkel. Den skal lages over bål eller på sommerstid slik som nå: på et kokeapparat med begrenset både med kokekar og størrelse ellers. Og ikke minst begrenset med oppvaskmuligheter.

En av ukas høydare besto dermed av noe så enkelt som spagetti med rød pesto. Tørr spagetti kokt på stormkjøkken med pesto på glass av soltørket tomat og chili. Og siden det var igjen bratwurst fra forrige middag, så ble det pølsebiter oppi også. Rimelig enkelt og veldig godt.

Og når slike kulinariske høydepunkt kan nytes ute i fint vær, med utsikt over vann og med et lite glass rødt ved siden, ja da påstår jeg at det enkle ofte er det beste!

Og glasset? Plast for enkelhets skyld, men med stett, for moro skyld!

Spagetti med bratwurst og rød pesto.
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg