God jul!

Neida, jeg har ikke snudd helt om på høytider og måneder og årstider her. Jeg kunne vel ha sagt “god juli”, kanskje, men god jul får holde! I går var det akkurat et halvt år igjen til julaften. Og sånn sett så nærmer vi oss jul….

Men i og med at utfordringen på frodiths fargerike catwalk i dag er RØD, så var det rimelig nærliggende for meg å stikke nesa ned i bildearkivet. For meg er nemlig rød julefargen. Egentlig vinterfargen, kanskje. Jeg pynter huset til jul med rødt og jeg har både rød dunjakke og røde toppluer. Jeg har rød bil også. Helårsbil heldigvis. Men mest av alt er rød julefargen. For noen år siden kjøpte jeg meg rød julekjole. Ja altså, den kaller seg jo ikke julekjole selv. Hverken i butikken eller i skapet. Men for meg så har den blitt julekjolen.

Så var det å finne et bilde av den røde kjolen, da. Slik havnet jeg i eget bildearkiv og slik havner både friluftsheidi, småbrukeren, avleggeren og Anna (fra Ogawa i Japan) på blogg. På den røde bloggen i dag! Jeg satser på at de ikke ser rødt av den grunn!

 

8 kommentarer
    1. Koselig bilde, og fin er du i rødt 😀
      Tenkte på det i går jeg også… at om er halvt år så er det julaften, og jeg vil holde på, og nyte lyse kvelder så lenge jeg kan 😉☺️

      1. Jeg har et og annet rødt plagg, men det fins visst ganske så mye mer grønt og blått. Og svart 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg