4 ønsker på fredag den 13.

Jeg ønsker at alle barn som skal begynne i barnehagen og mammaene og pappaene deres får en trygg og god oppstart i barnehagen.

Jeg ønsker at alle barn som skal begynne på skolen eller på ny skole og mammaene og pappaene deres får en trygg og god oppstart på skolen sin.

Jeg ønsker at alle studenter som starter studietida for første gang eller går på et nytt semester får en givende og så normal oppstart som mulig. Og at de kan gå på fysiske forelesninger, treffes i lærerike grupper og danne nye kontakter i spennende kollokviegrupper.

Jeg ønsker at vi kan beholde grønt nivå over alt og for alltid!

Denne gjengen har i dag forberedt et forsterket og tilpasset «grønt nivå» for oppstart av nytt barnehageår på mandag. Vi trosset fredag den 13. og dro til skogs for å planlegge, konkretisere visjon, reflektere og avklare forventninger og rammer. Det er sååå mye enklere når vi kan være sammen om det og samarbeide for fullt. Vi heier på grønt! Og vi gleder oss til å treffe alle på mandag!

 

En planleggingsdag kan gjøre enhver av oss ganske “kokt” i  hodet. De diffuse hodene på bildet er derimot kun redigert….bildet er tatt tidlig på dagen…
3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg