Unnskyld!

Er det noen som kan grave meg ned, værsåsnill? Jeg tror ikke jeg orker sjøl. Men jeg har fortjent det, og veldig lyst til det. Den følelsen liksom. Når jeg har sendt mail til sjefen der jeg direkte feilaktig og helt ukritisk påstår at jeg har blitt trekt i lønn for noe jeg ikke nødvendigvis skal trekkes for. I tillegg med påstand om en helt horribel sum. Aldeles vanvittig feil og helt absurd og borti natta hele greia. Mailer på fredag formiddag og gidder ikke åpne mail på ettermiddagen. Åpner mandag kveld… og innser fadesen. Den følelsen!

Unnskyld sjefa! Jeg er helt på jordet. Faktisk på feil jorde. Og det verste er at det fins en god del eksempler, i alle fall fra det siste året, av liknende type. Horrible handlinger eller utsagn fra undertegnede som stort sett alltid skaper et visst kaos. Enten for mange eller i alle fall for noen. Og jeg? Jotakk! Jeg skulle gjerne ha gravd meg ned. Rett som det er! 

Det er sånn tåka virker. Den berømte hjernetåka. Virker visst ikke den der muskelen i topplokket heller. Så da er det bare å straffeblogge en beklagelse på det åpne internettet og håpe omverdenen bærer over med meg. Igjen! Unnskyld!

Grav deg ned i tide.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg