Også grillsesong. Badesesongen lever som kjent i beste velgående. Så da er det vel ingen grunn til å avslutte grillsesongen. I dag var det klart for ukas andre grillmiddag. Så grillsesongen fortsetter.
Grønnsakssesongen derimot er definitivt over her på bruket. I dag ble både kjøkkenhage og drivhus tømt for alt spiselig. Agurk, paprika, chili, løk, sukkerert og squash fyller kjøkkenet. Og kjøkkenvinduet… akkurat nå er det fylt med tomater. Tomater på fat, i vinduskarmen og hengende som en litt alternativ form for klatreplante fra persiennene. Googling forteller meg at jeg definitivt bør lage chutney eller noe andre greier av de grønne tomatene…vi får se.
Foreløpig griller vi squash og paprika og fråtser i agurk og tomat i alle størrelser. I alle fall miniatyrstørrelser.
Akkurat nå er det dessuten muligheter for å kombinere både bading og grilling på terrassen min. Grillen fungerer som griller skal, bålpanna…ja, der kan i alle fall småfuglene bade…
🙂
Her var det mye grønt og velge i ja 🙂
I år har vi hatt mye godt å spise fra egen avling. Dette er kun restopplaget.
Flott avling. Likte de tomatgreinene i vinduet Smart. Det har jeg ikke tenkt på. Pleier å legge de grønne tomatene i vinduskarmer
Her er både vindu, vinduskarm og kjøkkenbord fulle. Leste akkurat at de visstnok ikke trenger lys. Mest varme. Vi får se hvor vellykket det blir.