Kjære studenter: Her er svaret fra Henrik.

I dag har jeg fått svar. Ikke verst bare det. Ikke det at jeg ble noe klokere eller umiddelvart noe mer optimistisk av det svaret, men bare å få en respons er jo ålreit. Så håper jeg at det også blir snarlig forbedring for dere det gjelder.

Følgende blogginnlegg ble sendt via e-post til regjeringen 30.januar:

https://friluftsheidi.blogg.no/til-regjeringen-i-dag-ved-bent-guri-og-kjell-ingolf.html

I dag kom altså svaret. Ikke fra Bent, Guri eller Kjell-Ingolf. De prater om andre grupper på pressekonferanser. Det var Henrik som svarte. Henrik Aasheim, Forsknings- og høyere utdanningsminister i Kunnskapsdepartementet.

Takk for svaret, Henrik. Jeg håper du jobber videre for å sette fokus på studentene våre. Jeg kjenner studenter som vurderer både å droppe ut nå og å la være å begynne på studier etter sommerferien slik situasjonen er. Vi trenger dem nå og vi trenger dem i framtida. Og som jeg skrev 30.januar: studentene trenger håp!

Ikke sneven av noe «breaking news» i svaret, dessverre. Og siden svaret ikke er merket unntatt offentlighet og etter min mening ikke innehar sensitiv informasjon, som jeg ble advart om i følgeskrivet, velger jeg å poste svaret her på bloggen slik at alle interesserte kan lese.

Her er svaret fra Henrik:

Svar på spørsmål om prioritering av unge voksne over 18 år

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg